Do ryby

Lean and Flaky Fish - Przykłady obejmują okonia morskiego, branzino, okonia morskiego, flądrę, porgy, soli, fuksja, tilapię, dzikiego basu, mintaja i plamiaka.

  • Grüner Veltliner
  • Pinot Grigio (Włochy)
  • Szampan
  • Vinho Verde (Portugalia)
  • Fruilano (Włochy)
  • Muscadet (Loire)
  • Albariño
  • Cava
  • Sauvignon Blanc
  • Verdejo
  • Unoaked Chardonnay (np. Chablis)

Ryby o średniej teksturze-Przykładami są pstrąg, sum, plamiak, karmazyn, halibut, dorsz czarny (sablefish), chilean labraks i escobar.

  • Chardonnay
  • California Sauvignon Blanc
  • Nowa Zelandia Sauvignon Blanc
  • Biała Rioja
  • Sémillon
  • Dry Chenin Blanc (spróbuj Południowa Afryka!)
  • Fiano (Włochy)
  • Moschofilero (Grecja)
  • Vermentino (Włochy)
  • Dry Riesling (Waszyngton)
  • Pinot Gris (Dolina Willamette)
  • Pinot Gris (Alzacja) Garganega ( Alzacja)
  • Soave)

Mięsne ryby - Przykłady obejmują tuńczyka, bluefish, łososia, makrelę, mahi mahi, rekina.

  • Oaked Chardonnay
  • Viognier
  • Vintage Champagne
  • White Burgundy
  • Dry Rosé
  • Italian Chardonnay
  • Marsanne
  • Roussanne
  • Grenache Blanc
  • Falanghina (Włochy)

Ryby o intensywnym smaku - Przykłady obejmują sardele, sardynki, śledzie i makrele.

  • Champagne
  • Crémant
  • Dry Lambrusco Rosé
  • Dry Rosé
  • Pinot Noir
  • Gamay
  • Cava
  • Grenache Blanc
Propozycje:

Lean and Flaky Fish - Przykłady obejmują okonia morskiego, branzino, okonia morskiego, flądrę, porgy, soli, fuksja, tilapię, dzikiego basu, mintaja i plamiaka.

  • Grüner Veltliner
  • Pinot Grigio (Włochy)
  • Szampan
  • Vinho Verde (Portugalia)
  • Fruilano (Włochy)
  • Muscadet (Loire)
  • Albariño
  • Cava
  • Sauvignon Blanc
  • Verdejo
  • Unoaked Chardonnay (np. Chablis)

Ryby o średniej teksturze-Przykładami są pstrąg, sum, plamiak, karmazyn, halibut, dorsz czarny (sablefish), chilean labraks i escobar.

  • Chardonnay
  • California Sauvignon Blanc
  • Nowa Zelandia Sauvignon Blanc
  • Biała Rioja
  • Sémillon
  • Dry Chenin Blanc (spróbuj Południowa Afryka!)
  • Fiano (Włochy)
  • Moschofilero (Grecja)
  • Vermentino (Włochy)
  • Dry Riesling (Waszyngton)
  • Pinot Gris (Dolina Willamette)
  • Pinot Gris (Alzacja) Garganega ( Alzacja)
  • Soave)

Mięsne ryby - Przykłady obejmują tuńczyka, bluefish, łososia, makrelę, mahi mahi, rekina.

  • Oaked Chardonnay
  • Viognier
  • Vintage Champagne
  • White Burgundy
  • Dry Rosé
  • Italian Chardonnay
  • Marsanne
  • Roussanne
  • Grenache Blanc
  • Falanghina (Włochy)

Ryby o intensywnym smaku - Przykłady obejmują sardele, sardynki, śledzie i makrele.

  • Champagne
  • Crémant
  • Dry Lambrusco Rosé
  • Dry Rosé
  • Pinot Noir
  • Gamay
  • Cava
  • Grenache Blanc

Filtruj według

Kategorie
więcej... mniej
Cena
5 2899
Producenci