Do dziczyzny

  • Wina czerwone do steków z dziczyzny to Bogle Cabernet Sauvignon, 14 Hands Cabernet Sauvignon, Decoy Cabernet Sauvignon, Robert Mondavi Winery Cabernet Sauvignon, 14 Hands Merlot, Langtry Tephra Ridge petite sirah i petit verdot, Shannon Ridge Petite Sirah, Black Horse Zinfandel i Gregory Graham Zinfandel.
  • Gulasz - A do Z Pinot Noir, Decoy Pinot Noir, Cotillion Pinot Noir i Le Grand Noir Pinot Noir. Ich wyższa kwasowość dobrze współgra z bogatszymi potrawami.

Propozycje:
  • Wina czerwone do steków z dziczyzny to Bogle Cabernet Sauvignon, 14 Hands Cabernet Sauvignon, Decoy Cabernet Sauvignon, Robert Mondavi Winery Cabernet Sauvignon, 14 Hands Merlot, Langtry Tephra Ridge petite sirah i petit verdot, Shannon Ridge Petite Sirah, Black Horse Zinfandel i Gregory Graham Zinfandel.
  • Gulasz - A do Z Pinot Noir, Decoy Pinot Noir, Cotillion Pinot Noir i Le Grand Noir Pinot Noir. Ich wyższa kwasowość dobrze współgra z bogatszymi potrawami.

Filtruj według

Cena
22 8576
Producenci