Wina z dzikiej róży

Może być zrobiony ze świeżych lub suszonych owoców dzikiej róży . Aby wyprodukować ten napój, owoce róży są fermentowane w syropie z drożdżami i kwasem cytrynowym , tworząc ekstrakt. Tę technikę stosuje się tylko w przypadku kilku innych rodzajów win owocowych, w tym tarniny (tarniny), głogu i jarzębiny .

Najlepsze wino produkowane z dzikiej róży jest mocne i słodkie, co najmniej dwa lata przechowywania. 

Najlepsze wino produkowane z dzikiej róży jest mocne i słodkie i co najmniej dwa lata przechowywany.

Może być zrobiony ze świeżych lub suszonych owoców dzikiej róży . Aby wyprodukować ten napój, owoce róży są fermentowane w syropie z drożdżami i kwasem cytrynowym , tworząc ekstrakt. Tę technikę stosuje się tylko w przypadku kilku innych rodzajów win owocowych, w tym tarniny (tarniny), głogu i jarzębiny .

Produkt dodany do Ulubionych

Ta strona używa plików cookies (ciasteczka). Polityka Cookies  Polityka Prywatności