Nigorizake

Jest to biała, mętna sake "cloudy sake" wykonana przez przecedzenie moromi tylko przez grubą szmatkę. Nigorizake bez pasteryzacji, nazywa się kassei seishu (aktywna sake) i nadal zawiera żywe drożdże i enzymy.

Jest to biała, mętna sake "cloudy sake" wykonana przez przecedzenie moromi tylko przez grubą szmatkę. Nigorizake bez pasteryzacji, nazywa się kassei seishu (aktywna sake) i nadal zawiera żywe drożdże i enzymy.

Filtruj według

Cena
Poziom wytrawności
Charakter
Pojemność
Kraj
Zawartość alkoholu %
Seimaibuai
Kolor
Filtruj
Happo-seishu

Dewazakura Tobiroku

Dewakazura Sake Brewery
smtr-pp
0 Opinii Klientów
W tej sake jest bardzo wiele elementów. „cloudy sake”, czyli mętna wersja. Delikatne bąble powstające w naturalnych procesach. Słodycz jest przełamana wytrawnym finiszem, wyraźne nuty owoców i jogurtu. Bardzo ciekawy dodatek do deserów jak i dań głównych!
239,90 zł
Happo-seishu

Dewazakura Tobiroku 300ml

Dewakazura Sake Brewery
smtr-pp
0 Opinii Klientów
W tej sake jest bardzo wiele elementów. „cloudy sake”, czyli mętna wersja. Delikatne bąble powstające w naturalnych procesach. Słodycz jest przełamana wytrawnym finiszem, wyraźne nuty owoców i jogurtu. Bardzo ciekawy dodatek do deserów jak i dań głównych!
89,90 zł
Pokazano 1-2 z 2 pozycji
Produkt dodany do Ulubionych

Ta strona używa plików cookies (ciasteczka). Polityka Cookies  Polityka Prywatności