Koszyk
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Futsu-shu
Futsu-shu, czyli sake codzienne. Ryż, z którego wytwarza się futsu-shu polerowany jest nawet w 70%, a do produkcji dodaje się więcej alkoholu.
Kasen Karakuchi to sake typu „futsuhu” – czyli sake stołowa. Ma wytrawny, bardzo gładki i przyjemny smak. Dobrze smakuje na ciepło, ale również na gorąco. Idealnie komponuje się z wyrazistymi daniami – od owoców morza i ryb po mięso. Stopień spolerowania ryżu 75%.
Sake Onikoroshi jest to bardzo popularnym wytrawnym sake w restauracjach i Izakaya na Hokkaido. Bardzo wytrawne, krzepiące, ale gładkie do picia w szczególności po schłodzeniu. Jeden z flagowców browaru Kunimare.
Sake Onikoroshi jest to bardzo popularnym wytrawnym sake w restauracjach i Izakaya na Hokkaido. Bardzo wytrawne, krzepiące, ale gładkie do picia w szczególności po schłodzeniu. Jeden z flagowców browaru Kunimare.
Sake Onikoroshi jest to bardzo popularnym wytrawnym sake w restauracjach i Izakaya na Hokkaido. Bardzo wytrawne, krzepiące, ale gładkie do picia w szczególności po schłodzeniu. Jeden z flagowców browaru Kunimare.
Najlepiej sprzedające się sake browaru Kunimare. Odpowiednik wina stołowego na każdą okazję. Sake najwyższej jakości o łagodnym i czystym smaku - znak firmowy Kunimare. Bardzo aromatyczne, z nutami ryżu, dobrze dojrzałymi owocami, zielonymi jabłkami, gruszkami. Wyrafinowane i eleganckie, o dobrze zbalansowanej kwasowości i długim, długim finiszu.
Eleganckie i kwiatowe sake z nutami białego kwiatu, lilii, zielonego jabłka i mleka. Chrupiące, wytrawne, miękkie, z krótkim finiszem, szczególnie polecane na wiosnę i lato.
Polecane do słonych i tłustych potrawy, takich jak grillowana ryba, tempura, smażona ostryga itp.
Podstawowa, ale zdecydowanie na bardzo wysokim poziomie.
Bardzo lekka sake o zbalansowanym smaku. Zdobywczyni złotego medalu podczas International Wine Challenge w 2018 roku i srebrnego w 2017 roku.