Marramiero
Marramiero jest prawdopodobnie najbardziej awangardową winnicą w Abruzji, mimo że działa w jednym z najbardziej odpowiednich obszarów regionu od początku XX wieku. Geologiczna i agronomiczna wiedza personelu przekłada się nie tylko na staranny reżim zrównoważonego rozwoju środowiska i rolnictwo o niskim wpływie, ale także na mistrzowskie i dynamiczne wykorzystanie technologii. Na przykład selekcja winogron odbywa się za pomocą optycznych skanerów podczerwieni, które bezbłędnie wybierają owoce nienadające się do winifikacji. Nowoczesne są również kadzie fermentacyjne, filtry próżniowe oraz piwnica barrique, która jest prawdziwym kamieniem węgielnym produkcji najlepszych win, która jest zarządzana i konserwowana z najwyższą dbałością o stałość temperatur dojrzewania .
Marramiero jest prawdopodobnie najbardziej awangardową winnicą w Abruzji, mimo że działa w jednym z najbardziej odpowiednich obszarów regionu od początku XX wieku. Geologiczna i agronomiczna wiedza personelu przekłada się nie tylko na staranny reżim zrównoważonego rozwoju środowiska i rolnictwo o niskim wpływie, ale także na mistrzowskie i dynamiczne wykorzystanie technologii. Na przykład selekcja winogron odbywa się za pomocą optycznych skanerów podczerwieni, które bezbłędnie wybierają owoce nienadające się do winifikacji. Nowoczesne są również kadzie fermentacyjne, filtry próżniowe oraz piwnica barrique, która jest prawdziwym kamieniem węgielnym produkcji najlepszych win, która jest zarządzana i konserwowana z najwyższą dbałością o stałość temperatur dojrzewania .