Château Margaux
Chateau Margaux to francuskie wino klasy Premier Grand Cru Classé. W ustach wino ma objętość, słodkość, a zwłaszcza niesamowitą długość. Czysty owocowy nos z delikatnym dotknięciem trufli i kokosa.
Chateau Margaux to francuskie wino klasy Premier Grand Cru Classé. Nos jest szczególnie delikatny, złożony i głęboki. W ustach wino ma objętość, słodkość, a zwłaszcza niesamowitą długość. Czysty owocowy nos z delikatnym dotknięciem trufli i kokosa. Dominujące nuty zawdzięcza Cabernet Sauvignon, który nadaje całej elegancji temu winu. Cabernet Franc i Merlot nadają sznyt, zarówno na poziomie aromatycznym, jak i dzięki miękkości ich garbnikowej struktury. Na koniec Petit Verdot, które przynosi objętość i znaczną gęstość. Dobrze dobrane do trufli, kotletów jagnięcych, dzikiego ptactwa i wątróbki cielęcej.
- Kolor
- Czerwone
- Poziom wytrawności
- Wytrawne
- Charakter
- Spokojne
- Pojemność
- 750 ml
- Kraj
- Francja
- Region
- Bordeaux
- Apelacja
- Margaux Grand Cru Classé AOC
- Szczepy
- Cabernet Franc
Merlot
Petit Verdot
- Kolor
- Czerwone
- Poziom wytrawności
- Wytrawne
- Charakter
- Spokojne
- Pojemność
- 750 ml
- Kraj
- Francja
- Region
- Bordeaux
- Apelacja
- Margaux Grand Cru Classé AOC
- Szczepy
- Cabernet Franc
Merlot
Petit Verdot
Chateau Margaux to francuskie wino klasy Premier Grand Cru Classé. Nos jest szczególnie delikatny, złożony i głęboki. W ustach wino ma objętość, słodkość, a zwłaszcza niesamowitą długość. Czysty owocowy nos z delikatnym dotknięciem trufli i kokosa. Dominujące nuty zawdzięcza Cabernet Sauvignon, który nadaje całej elegancji temu winu. Cabernet Franc i Merlot nadają sznyt, zarówno na poziomie aromatycznym, jak i dzięki miękkości ich garbnikowej struktury. Na koniec Petit Verdot, które przynosi objętość i znaczną gęstość. Dobrze dobrane do trufli, kotletów jagnięcych, dzikiego ptactwa i wątróbki cielęcej.