Bavaria Peach 0,0%
Bavaria Peach jest to piwo bezalkoholowe dolnej fermentacji ze słodu pszenicznego o smaku brzoskwiniowym. Popularne piwo bezalkoholowe 0,0% wyprodukowane oryginalną metodą opracowaną przez browar Bavaria.
Bavaria Peach jest to piwo bezalkoholowe dolnej fermentacji ze słodu pszenicznego o smaku brzoskwiniowym. Popularne piwo bezalkoholowe 0,0% wyprodukowane oryginalną metodą opracowaną przez browar Bavaria. Tradycyjnie w piwach bezalkoholowych alkohol jest odfiltrowywany i usuwany na końcu procesu produkcyjnego. Bavaria zmieniła proces warzenia tak, aby alkohol w tym piwie w ogóle się nie pojawiał. Taka operacja umożliwia uzyskanie unikalnego, pełnego smaku.
Zawartość alkoholu: 0%
- Kolor
- Bursztynowe / Amber
- Charakter
- Musujące
- Pojemność
- 250 ml
- Kraj
- Niemcy
- Region
- Bawaria
- Fermentacja
- Dolna fermentacja piwa - Lagery
- Styl piwa
- Pilzner / Pils
Browar Bavaria to jeden z najstarszych browarów w Holandii. W 1719 roku po raz pierwszy wspomniano o browarze „De Kerkdijk”. Rodzina Moorees warzyła tam piwo rzemieślnicze na małą skalę. Jedna z córek poślubiła Swinkelsa. Ich potomkowie przejęli browar w 1764 roku. Od tego czasu browar i nazwa Swinkels są nierozerwalnie związane. Tam, gdzie małe browary wciąż znikały, rodzinie Swinkels udało się nadążyć, nieustannie reagując na zmiany na rynku. Na przykład w 1925 roku bracia Swinkels zdecydowali się przejść na piwo dolnej fermentacji (pilzner), mimo że w tamtych czasach bardziej powszechne było warzenie piwa górnej fermentacji. Kamień milowy, który przygotował browar na przyszłość. Przez lata browarowi Bavaria Brewery udało się zdobyć wiodące pozycje na rynkach niszowych, wprowadzając różne produkty.
- Kolor
- Bursztynowe / Amber
- Charakter
- Musujące
- Pojemność
- 250 ml
- Kraj
- Niemcy
- Region
- Bawaria
- Fermentacja
- Dolna fermentacja piwa - Lagery
- Styl piwa
- Pilzner / Pils
Bavaria Peach jest to piwo bezalkoholowe dolnej fermentacji ze słodu pszenicznego o smaku brzoskwiniowym. Popularne piwo bezalkoholowe 0,0% wyprodukowane oryginalną metodą opracowaną przez browar Bavaria. Tradycyjnie w piwach bezalkoholowych alkohol jest odfiltrowywany i usuwany na końcu procesu produkcyjnego. Bavaria zmieniła proces warzenia tak, aby alkohol w tym piwie w ogóle się nie pojawiał. Taka operacja umożliwia uzyskanie unikalnego, pełnego smaku.
Zawartość alkoholu: 0%

Browar Bavaria to jeden z najstarszych browarów w Holandii. W 1719 roku po raz pierwszy wspomniano o browarze „De Kerkdijk”. Rodzina Moorees warzyła tam piwo rzemieślnicze na małą skalę. Jedna z córek poślubiła Swinkelsa. Ich potomkowie przejęli browar w 1764 roku. Od tego czasu browar i nazwa Swinkels są nierozerwalnie związane. Tam, gdzie małe browary wciąż znikały, rodzinie Swinkels udało się nadążyć, nieustannie reagując na zmiany na rynku. Na przykład w 1925 roku bracia Swinkels zdecydowali się przejść na piwo dolnej fermentacji (pilzner), mimo że w tamtych czasach bardziej powszechne było warzenie piwa górnej fermentacji. Kamień milowy, który przygotował browar na przyszłość. Przez lata browarowi Bavaria Brewery udało się zdobyć wiodące pozycje na rynkach niszowych, wprowadzając różne produkty.
Zobacz także