Tequila Espolon Bianco

Tequila Espolon Bianco

  • Nowy
0 Komentarzy

Tequila Espolon Bianco to klasyczna wersja białej tequili. Stworzona na słynnych wzgórzach Los Altos, jest podwójnie destylowana za pomocą kolumn i potów, aby nadać jej idealnie gładki i zrównoważony profil smakowy.

pnt-bw pnt-bw
129,00 zł
Brutto

Tequila Espolon Bianco to klasyczna wersja białej tequili. Stworzona na słynnych wzgórzach Los Altos, jest podwójnie destylowana za pomocą kolumn i potów, aby nadać jej idealnie gładki i zrównoważony profil smakowy. Delikatna, słodka agawa z nutami owoców tropikalnych owoce i skórki cytryny z odrobiną pieprzu. Delikatne wrażenie w ustach, o intensywnym aromacie agawy. Nuty pieprzu, wanilii, grillowanego ananasa i przypraw. Eleganckie, czyste wykończenie.

Pojemność
700 ml
Kraj
Meksyk

Tequila El Espolón to marka tequili z Campari America.  Tequila jest produkowana w należącej do marki Distiladora San Nicolas (NOM-1440) w regionie Los Altos (Highlands) w Jalisco w Meksyku , słynącym z uprawy agawy. 

Wykonany w całości z niebieskiej agawy, El Espolón (lub po prostu Espolón) został stworzony przez Cirilo Oropeza i został po raz pierwszy wyprodukowany w 1998 roku. Obecnie jest dystrybuowany w Meksyku, Stanach Zjednoczonych i na wybranych rynkach w innych krajach.

Szczegóły produktu
Pojemność
700 ml
Kraj
Meksyk
Opis

Tequila Espolon Bianco to klasyczna wersja białej tequili. Stworzona na słynnych wzgórzach Los Altos, jest podwójnie destylowana za pomocą kolumn i potów, aby nadać jej idealnie gładki i zrównoważony profil smakowy. Delikatna, słodka agawa z nutami owoców tropikalnych owoce i skórki cytryny z odrobiną pieprzu. Delikatne wrażenie w ustach, o intensywnym aromacie agawy. Nuty pieprzu, wanilii, grillowanego ananasa i przypraw. Eleganckie, czyste wykończenie.

Producent
Espolon

Tequila El Espolón to marka tequili z Campari America.  Tequila jest produkowana w należącej do marki Distiladora San Nicolas (NOM-1440) w regionie Los Altos (Highlands) w Jalisco w Meksyku , słynącym z uprawy agawy. 

Wykonany w całości z niebieskiej agawy, El Espolón (lub po prostu Espolón) został stworzony przez Cirilo Oropeza i został po raz pierwszy wyprodukowany w 1998 roku. Obecnie jest dystrybuowany w Meksyku, Stanach Zjednoczonych i na wybranych rynkach w innych krajach.

Opinie o produkcie
Brak komentarzy
Produkt dodany do Ulubionych

Ta strona używa plików cookies (ciasteczka). Polityka Cookies  Polityka Prywatności