Deer Bear Fudge Brownie

Deer Bear Fudge Brownie

  • Nowy
0 Komentarzy

Piwny deser - tylko w płynie. Imperialny Stout leżakowany w beczkach po bourbonie Woodford Reserve.

fmr-mr fmr-mr
24,90 zł
Brutto

Piwny deser - tylko w płynie. Imperialny Stout leżakowany w beczkach po bourbonie Woodford Reserve.
Piwo pasteryzowane, niefiltrowane.
Skład: woda, słody jęczmienne, słody pszeniczne, płatki owsiane, jęczmień palony, aromaty naturalne, wanilia, drożdże, chmiel.

Kolor
Ciemne
Poziom wytrawności
Wytrawne
Charakter
Musujące
Pojemność
500 ml
Kraj
Polska
Fermentacja
Górna fermentacja piwa - Ale
Styl piwa
Stout
Zawartość alkoholu %
7,8

Deer Bear to browar kontraktowy - rzemieślniczy, założony w 2015 roku przez dwóch piwowarów domowych Grzegorza Durdana i Kamila Zatykę. Obaj panowie należą do kujawskiego oddziału Polskiego Stowarzyszenia Piwowarów Domowych. W niedługim okresie czasu udało im się uwarzyć kilkanaście rodzajów piwa. "Warząc piwo dobieramy surowce od sprawdzonych dostawców z każdego zakątka świata. Korzystamy z chmielu ze Stanów Zjednoczonych, Polski, Nowej Zelandii, słodów z rodzimych jak i specjalistycznych angielskich i niemieckich słodowni. Drożdże przyjeżdżają do nas z Francji jak również z Polski. Warząc piwo często tradycja przeplata się z nowoczesnością, nasz rodzimy rynek z partnerami z najdalszych zakątków globu."

Szczegóły produktu
Kolor
Ciemne
Poziom wytrawności
Wytrawne
Charakter
Musujące
Pojemność
500 ml
Kraj
Polska
Fermentacja
Górna fermentacja piwa - Ale
Styl piwa
Stout
Zawartość alkoholu %
7,8
Opis

Piwny deser - tylko w płynie. Imperialny Stout leżakowany w beczkach po bourbonie Woodford Reserve.
Piwo pasteryzowane, niefiltrowane.
Skład: woda, słody jęczmienne, słody pszeniczne, płatki owsiane, jęczmień palony, aromaty naturalne, wanilia, drożdże, chmiel.

Producent
Browar Deer Bear

Deer Bear to browar kontraktowy - rzemieślniczy, założony w 2015 roku przez dwóch piwowarów domowych Grzegorza Durdana i Kamila Zatykę. Obaj panowie należą do kujawskiego oddziału Polskiego Stowarzyszenia Piwowarów Domowych. W niedługim okresie czasu udało im się uwarzyć kilkanaście rodzajów piwa. "Warząc piwo dobieramy surowce od sprawdzonych dostawców z każdego zakątka świata. Korzystamy z chmielu ze Stanów Zjednoczonych, Polski, Nowej Zelandii, słodów z rodzimych jak i specjalistycznych angielskich i niemieckich słodowni. Drożdże przyjeżdżają do nas z Francji jak również z Polski. Warząc piwo często tradycja przeplata się z nowoczesnością, nasz rodzimy rynek z partnerami z najdalszych zakątków globu."

Opinie o produkcie
Brak komentarzy

Zobacz także

Produkt dodany do Ulubionych

Ta strona używa plików cookies (ciasteczka). Polityka Cookies  Polityka Prywatności