Caparzo Rosso Di Montalcino

Caparzo Rosso Di Montalcino

  • Nowy
0 Komentarzy

Wino skomponowane z gron odmiany Sangiovese fermentowanych w tradycyjny sposób, dojrzewane w wielkich beczkach z dębu słoweńskiego przez minimum rok, następnie 10 miesięcy w butelce. Intensywny bukiet pełen kwiatowych i owocowych aromatów: fiołka, malin i granatów.

pav-ach pav-ach
99,00 zł
Brutto

Wino skomponowane z gron odmiany Sangiovese fermentowanych w tradycyjny sposób, dojrzewane w wielkich beczkach z dębu słoweńskiego przez minimum rok, następnie 10 miesięcy w butelce. Intensywny bukiet pełen kwiatowych i owocowych aromatów: fiołka, malin i granatów. Usta miękkie i dobrze zbalansowane o wytrawnym, bogatym finiszu. Świetnie komponuje się z czerwonym mięsem, różnymi sosami do pasty i dojrzałymi serami.

Kolor
Czerwone
Poziom wytrawności
Wytrawne
Charakter
Spokojne
Pojemność
750 ml
Kraj
Włochy
Region
Toskania
Apelacja
Rosso di Montalcino DOC
Szczepy
Sangiovese
Szczegóły produktu
Kolor
Czerwone
Poziom wytrawności
Wytrawne
Charakter
Spokojne
Pojemność
750 ml
Kraj
Włochy
Region
Toskania
Apelacja
Rosso di Montalcino DOC
Szczepy
Sangiovese
Opis

Wino skomponowane z gron odmiany Sangiovese fermentowanych w tradycyjny sposób, dojrzewane w wielkich beczkach z dębu słoweńskiego przez minimum rok, następnie 10 miesięcy w butelce. Intensywny bukiet pełen kwiatowych i owocowych aromatów: fiołka, malin i granatów. Usta miękkie i dobrze zbalansowane o wytrawnym, bogatym finiszu. Świetnie komponuje się z czerwonym mięsem, różnymi sosami do pasty i dojrzałymi serami.

Producent
Caparzo
Opinie o produkcie
Brak komentarzy

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Produkt dodany do Ulubionych

Ta strona używa plików cookies (ciasteczka). Polityka Cookies  Polityka Prywatności