Suri di Mu Barbera d'Alba

Suri di Mu Barbera d'Alba

0 Komentarzy
99,00 zł
Brutto

Potężna, nowoczesna interpretacja Barbery o niespotykanej koncentracji owocu, z pięknie zaznaczoną obecnością wanilii i korzennych słodkości. Dominujące w niej muskularne ciało i miękkość odwołują się do doskonale dojrzałej śliwki. Bukiet złożony, harmonijny i długi, słodki kakaowo-jagodowy. Uznana za Barberę nr 1 we Włoszech przez „ Vini Buoni d'Italia” w edycji 2005 roku. Podawane powinno być o temperaturze 18-20 stopni Celsjusza.

Kolor
Czerwone
Poziom wytrawności
Wytrawne
Charakter
Spokojne
Pojemność
750 ml
Kraj
Włochy
Region
Piemont
Apelacja
Barbera d'Alba DOC
Rocznik
2004

Rok założenia: 1914

Założyciel: Lino Icardi

Roczna produkcja butelek: 360 000

Nagrody:

Nuj Suj Barbera d'Asti 2012

Pafoj Bianco Piemonte biały 2013

Pafoj Rosso Langhe czerwony 2011

Dzika róża Moscato d'Asti 2013

Parej Barolo 2010

Montubert Barbaresco 2011

Tabaren Barbera d'Asti 2013

Balera Piemonte Cortese 2013

Pafoj Bianco Piemonte biały 2011

Nuj Suj Barbera d'Asti 2010

Montubert Barbaresco 2009

Balera Piemonte Cortese 2011

Parej Barolo 2012

Parej Barolo 2007

Dzika róża Moscato d'Asti 2010

Surì Vigin Piemonte Brachetto 2010

Pafoj Bianco Piemonte biały 2010

Balera Piemonte Cortese 2010

Pafoj Bianco Piemonte biały 2018

Montubert Barbaresco 2016

Starderi Barbaresco 2016

Nuj Suj Barbera d'Asti 2017

Fossati Barolo 2015

Parej Barolo 2015

Rousori Dolcetto d'Alba 2018

SurisJvan Langhe Nebbiolo 2017

Szczegóły produktu
Kolor
Czerwone
Poziom wytrawności
Wytrawne
Charakter
Spokojne
Pojemność
750 ml
Kraj
Włochy
Region
Piemont
Apelacja
Barbera d'Alba DOC
Rocznik
2004
Opis
Potężna, nowoczesna interpretacja Barbery o niespotykanej koncentracji owocu, z pięknie zaznaczoną obecnością wanilii i korzennych słodkości. Dominujące w niej muskularne ciało i miękkość odwołują się do doskonale dojrzałej śliwki. Bukiet złożony, harmonijny i długi, słodki kakaowo-jagodowy. Uznana za Barberę nr 1 we Włoszech przez „ Vini Buoni d'Italia” w edycji 2005 roku. Podawane powinno być o temperaturze 18-20 stopni Celsjusza.
Producent
Icardi

Rok założenia: 1914

Założyciel: Lino Icardi

Roczna produkcja butelek: 360 000

Nagrody:

Nuj Suj Barbera d'Asti 2012

Pafoj Bianco Piemonte biały 2013

Pafoj Rosso Langhe czerwony 2011

Dzika róża Moscato d'Asti 2013

Parej Barolo 2010

Montubert Barbaresco 2011

Tabaren Barbera d'Asti 2013

Balera Piemonte Cortese 2013

Pafoj Bianco Piemonte biały 2011

Nuj Suj Barbera d'Asti 2010

Montubert Barbaresco 2009

Balera Piemonte Cortese 2011

Parej Barolo 2012

Parej Barolo 2007

Dzika róża Moscato d'Asti 2010

Surì Vigin Piemonte Brachetto 2010

Pafoj Bianco Piemonte biały 2010

Balera Piemonte Cortese 2010

Pafoj Bianco Piemonte biały 2018

Montubert Barbaresco 2016

Starderi Barbaresco 2016

Nuj Suj Barbera d'Asti 2017

Fossati Barolo 2015

Parej Barolo 2015

Rousori Dolcetto d'Alba 2018

SurisJvan Langhe Nebbiolo 2017

Opinie o produkcie
Brak komentarzy
Produkt dodany do Ulubionych

Ta strona używa plików cookies (ciasteczka). Polityka Cookies  Polityka Prywatności