Tatratea Coconut Tea Liqueur 22% 40ml

Tatratea Coconut Tea Liqueur 22% 40ml

  • Nowy

Tatratea Coconut to tatrzański likier o mocy 22%, produkowany z 27 składników, takich jak biała herbata, melisa, dziurawiec, cynamon czy goździki i wzbogacony o ekstrakt z kokosa. Zawartość zamknięta jest w eleganckiej butelce przypominającej termos z wytłoczoną na środku literą T ułożoną z góralskich ornamentów. Najlepiej smakuje podawany na lodzie, z wodą mineralną lub tonikiem.

pnt-bd pnt-bd
14,90 zł
Brutto

Tatratea Coconut to tatrzański likier o mocy 22%, produkowany z 27 składników, takich jak biała herbata, melisa, dziurawiec, cynamon czy goździki i wzbogacony o ekstrakt z kokosa. Zawartość zamknięta jest w eleganckiej butelce przypominającej termos z wytłoczoną na środku literą T ułożoną z góralskich ornamentów. Najlepiej smakuje podawany na lodzie, z wodą mineralną lub tonikiem.

Wszystkie produkty z portfolio Tatratea powstają na bazie wysokiej klasy herbat (białej, czerwonej, zielonej i czarnej) z indyjskiego regionu Assam. Następnie dodawane są zioła, m. in. dziurawiec, melisa, mięta, piołun i ostropest). Całość macerowana jest 6 tygodni w neutralnym alkoholu i filtrowana. Jeszcze potem dodaje się ekstrakty i destylaty z owoców, a półprodukt dojrzewa w stalowych kadziach przez 8 tygodni. Na koniec następuje druga filtracja, rozcieńczenie roztworu za pomocą krystalicznie czystej górskiej wody, słodzenie syropem cukrowym i napełnianie do kultowych butelek przypominających termosy (które pojawiły się w 2009 roku).

Pojemność
40 ml
Kraj
Słowacja
Region
Góry Tatrzańskie
Zawartość alkoholu %
22
Szczegóły produktu
Pojemność
40 ml
Kraj
Słowacja
Region
Góry Tatrzańskie
Zawartość alkoholu %
22
Opis

Tatratea Coconut to tatrzański likier o mocy 22%, produkowany z 27 składników, takich jak biała herbata, melisa, dziurawiec, cynamon czy goździki i wzbogacony o ekstrakt z kokosa. Zawartość zamknięta jest w eleganckiej butelce przypominającej termos z wytłoczoną na środku literą T ułożoną z góralskich ornamentów. Najlepiej smakuje podawany na lodzie, z wodą mineralną lub tonikiem.

Wszystkie produkty z portfolio Tatratea powstają na bazie wysokiej klasy herbat (białej, czerwonej, zielonej i czarnej) z indyjskiego regionu Assam. Następnie dodawane są zioła, m. in. dziurawiec, melisa, mięta, piołun i ostropest). Całość macerowana jest 6 tygodni w neutralnym alkoholu i filtrowana. Jeszcze potem dodaje się ekstrakty i destylaty z owoców, a półprodukt dojrzewa w stalowych kadziach przez 8 tygodni. Na koniec następuje druga filtracja, rozcieńczenie roztworu za pomocą krystalicznie czystej górskiej wody, słodzenie syropem cukrowym i napełnianie do kultowych butelek przypominających termosy (które pojawiły się w 2009 roku).

Producent
Karloff Distillery
Brak komentarzy

Zobacz także

Produkt dodany do Ulubionych

Ta strona używa plików cookies (ciasteczka). Polityka Cookies  Polityka Prywatności