Tatratea Coconut Tea Liqueur 22% 40ml
- Nowy
Tatratea Coconut to tatrzański likier o mocy 22%, produkowany z 27 składników, takich jak biała herbata, melisa, dziurawiec, cynamon czy goździki i wzbogacony o ekstrakt z kokosa. Zawartość zamknięta jest w eleganckiej butelce przypominającej termos z wytłoczoną na środku literą T ułożoną z góralskich ornamentów. Najlepiej smakuje podawany na lodzie, z wodą mineralną lub tonikiem.
Tatratea Coconut to tatrzański likier o mocy 22%, produkowany z 27 składników, takich jak biała herbata, melisa, dziurawiec, cynamon czy goździki i wzbogacony o ekstrakt z kokosa. Zawartość zamknięta jest w eleganckiej butelce przypominającej termos z wytłoczoną na środku literą T ułożoną z góralskich ornamentów. Najlepiej smakuje podawany na lodzie, z wodą mineralną lub tonikiem.
Wszystkie produkty z portfolio Tatratea powstają na bazie wysokiej klasy herbat (białej, czerwonej, zielonej i czarnej) z indyjskiego regionu Assam. Następnie dodawane są zioła, m. in. dziurawiec, melisa, mięta, piołun i ostropest). Całość macerowana jest 6 tygodni w neutralnym alkoholu i filtrowana. Jeszcze potem dodaje się ekstrakty i destylaty z owoców, a półprodukt dojrzewa w stalowych kadziach przez 8 tygodni. Na koniec następuje druga filtracja, rozcieńczenie roztworu za pomocą krystalicznie czystej górskiej wody, słodzenie syropem cukrowym i napełnianie do kultowych butelek przypominających termosy (które pojawiły się w 2009 roku).
- Pojemność
- 40 ml
- Kraj
- Słowacja
- Region
- Góry Tatrzańskie
- Zawartość alkoholu %
- 22
- Pojemność
- 40 ml
- Kraj
- Słowacja
- Region
- Góry Tatrzańskie
- Zawartość alkoholu %
- 22
Tatratea Coconut to tatrzański likier o mocy 22%, produkowany z 27 składników, takich jak biała herbata, melisa, dziurawiec, cynamon czy goździki i wzbogacony o ekstrakt z kokosa. Zawartość zamknięta jest w eleganckiej butelce przypominającej termos z wytłoczoną na środku literą T ułożoną z góralskich ornamentów. Najlepiej smakuje podawany na lodzie, z wodą mineralną lub tonikiem.
Wszystkie produkty z portfolio Tatratea powstają na bazie wysokiej klasy herbat (białej, czerwonej, zielonej i czarnej) z indyjskiego regionu Assam. Następnie dodawane są zioła, m. in. dziurawiec, melisa, mięta, piołun i ostropest). Całość macerowana jest 6 tygodni w neutralnym alkoholu i filtrowana. Jeszcze potem dodaje się ekstrakty i destylaty z owoców, a półprodukt dojrzewa w stalowych kadziach przez 8 tygodni. Na koniec następuje druga filtracja, rozcieńczenie roztworu za pomocą krystalicznie czystej górskiej wody, słodzenie syropem cukrowym i napełnianie do kultowych butelek przypominających termosy (które pojawiły się w 2009 roku).
Zobacz także