Koszyk

Dodano produkt do koszyka

Adami Bosco Di Gica Brut Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG

Adami Bosco Di Gica Brut Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG

Wystaw opinię

Twoja opinia

aby wystawić opinię.

Producent: Val D\'oca

Cena: 99.00 brutto

Obecnie produkt niedostępny. Brak w sklepach i magazynie centralnym. Wpisz sie na listę oczekujących. Poinformujemy Cię o przewidywanym terminie jego dostępności.

Koszty dostawy:
  • Odbiór osobisty w sklepie - Wybierz sklep z listy: 0.00 zł brutto
  • Dostawa przez pełnomocnika 21.90 zł brutto
Dostępność:
Zapytaj konsultanta:
Biuro
Zapytaj o produkt

Wszystkie pola są wymagane

Opis produktu
Wino białe wytrawne musujące produkowane metodą Charmata. Kolor słomkowożółty.  Aromat dojrzałych owoców – gruszka, żółte jabłko, brzoskwinia z nutami wisterii i kwiatu akacji. Delikatne drobne bąbelki.W smaku obfite i trwałe Wspaniała równowaga i elegancja. Finisz długi i owocowy . Podawać schłodzone do 7-8 ° C.
Cechy produktu
Dane ogólne
  • Kolor
  • Białe
  •  
  • Poziom wytrawności
  • Wytrawne
  •  
  • Charakter
  • Musujące
  •  
  • Pojemność
  • 750 ml
  •  
  • Region
  • Veneto, IT (Wenecja Euganejska)
  •  
  • Kraj
  • Włochy
  •  
  • Szczepy
  • Glera
  •  
Oceny i recenzje:

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Produkty podobne

12 e Mezzo Malvasia Bianca del Salento 750ml

12 e Mezzo Malvasia Bianca del Salento 750ml

12 e Mezzo Malvasia Bianca del Salento 750ml - to białe wytrawne wina ze szczepu Malvasia Bianca. Ze spotkania apulijskiego słońca z gronami Malvasia bianca del Salento zrodziło się to bogate intensywnością aromatu i wibrujące nutami wanilii wino. Odnajdujemy w nim owoce tropikalne połączone z miodem i wanilią, natomiast w ustach uderzającą świeżość i równowagę. Dobrze zbudowane, harmonijne i trwałe, wytrawne, ale niezwykle przyjemne w piciu i delikatne jednocześnie.

Cena: 49.90 zł
Alastro Planeta
Cena: 106.90 zł
Powiadomienie o dostępności:

Wybrany produkt jest niedostępny.
Wpisz swój adres e-mail, a poinformujemy Cię, gdy produkt będzie dostępny.


Adres e-mail: