Sake
Prezentując naturalny smak ziaren ryżu Yamadanishiki prefektury Hyogo, polerowanych do momentu, gdy pozostaje tylko 60% ziarna, sake ma satysfakcjonująco bogaty profil smakowy umami, który jest bogaty, ale orzeźwiający. Czysty i dobrze zbudowane tradycyjne sake. Kremowy z nutami gruszki i banana. Bogaty, luksusowy posmak w ustach. Kolor Delikatnie pomarańczowy, nos odświeżający z dominującymi nutami dojrzałych owoców. Melon, karmelizowana wanilia oraz skórka z pomarańczy. Usta delikatna słodycz gruszki, palony karmel z szczyptą przyprawą pięciu smaków. Kwaśne białe winogrona oraz marmolada z pomarańczy. Finisz Średni i bardzo satysfakcjonujący. Delikatna cierpkość cytrusów oraz słodycz wanilii. Ryż odmiany Yamadanishiki z prefektury Hyogo. Temperatura serwowania 6-50 stopni.
Dostępność: