Koszyk

Dodano produkt do koszyka

Feiler-Artinger Ruster Ausbruch

Feiler-Artinger Ruster Ausbruch

Wystaw opinię

Twoja opinia

aby wystawić opinię.

Producent: Feiler-Artinger

Cena: 149.00 brutto

Obecnie produkt niedostępny. Brak w sklepach i magazynie centralnym. Wpisz sie na listę oczekujących. Poinformujemy Cię o przewidywanym terminie jego dostępności.

Koszty dostawy:
  • Odbiór osobisty w sklepie - Wybierz sklep z listy: 0.00 zł brutto
  • Dostawa przez pełnomocnika 21.90 zł brutto
Dostępność:
Zapytaj konsultanta:
Biuro
Zapytaj o produkt

Wszystkie pola są wymagane

Opis produktu

Piękny bukiet miodu, dojrzałych owoców pestkowych i skórki pomarańczowej, gęste wręcz oleiste i złożone, świetna kwasowość na podniebieniu, bardzo długi finisz.
Wino idealna do deserów.
 

Cechy produktu
Dane ogólne
  • Kolor
  • Białe
  •  
  • Poziom wytrawności
  • Słodkie
  •  
  • Charakter
  • Spokojne
  •  
  • Pojemność
  • 375 ml
  •  
  • Region
  • Burgenland, AT
  •  
  • Kraj
  • Austria
  •  
  • Szczepy
  • Chardonnay
  •  
Oceny i recenzje:

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Produkty podobne

Abuelico Sauvignon Blanc Vina Alta Organic 750ml

Abuelico Sauvignon Blanc Vina Alta Organic 750ml

Abuelico Sauvignon Blanc Vina Alta Organic to Hiszpańskie, wytrawne, organiczne białe wino z regionu Yecla. Wino powstaje ze szczepu Sauvignon Blanc. Kwintesencja stylu śródziemnomorskiego Suavignon Blanc, szczycąca się dojrzałymi egzotycznymi owocami ananasa i melona z niezwykłą świeżością.

Cena: 49.90 zł
Albamar Chardonnay 750ml

Albamar Chardonnay 750ml

Albamar Chardonnay to białe, wytrawne wino z regionu Casablanca Valley w Chile. Powstało w 100% z gron Chardonnay. W nosie wyczuwalne aromaty cytrusów, brzoskwiń, ananasa. Na podniebieniu zrównoważona struktura, niska kwasowość. Delikatnie mineralne. Wino świetnie komponuje się z owocami morza, rybami i drobiem.

Cena: 37.90 zł
Powiadomienie o dostępności:

Wybrany produkt jest niedostępny.
Wpisz swój adres e-mail, a poinformujemy Cię, gdy produkt będzie dostępny.


Adres e-mail: