Nakata Shiro Classic Umeshu 10L
Twoja opinia
aby wystawić opinię.
- KURIER - Dostawa przez pełnomocnika 0.00 zł brutto
- ODBIÓR OSOBISTY W SKLEPIE - Wybierz sklep z listy: 0.00 zł brutto
Nakata Shiro jest wytwarzane przez namaczanie najlepszej jakości japońskich śliwek nanko ume w sake i cukrze, aż do momentu, gdy smak śliwek przeniknie do alkoholu. Te białe śliwki pochodzą z regionu Wakayama, w którym uprawia się tę właśnie owoce, w południowym Honsiu, obszarze znanym niegdyś jako Kishu, stąd nazwa „Kishu No Umeshu” (tj. „Śliwka saké z Kishu”). To umeshu najlepiej podawać schłodzone i można je spożywać bezpośrednio, zmieszane z wodą gazowaną lub w połączeniu z innymi napojami w celu uzyskania owocowego koktajlu. Nie zawiera substancji zapachowych, barwników ani dodatków do żywności.
Wersja w tetrapaku
- Kolor
- Złote / Żółte
- Poziom wytrawności
- Półsłodkie
- Charakter
- Owocowe
- Pojemność
- 10 L
- Region
- Kinki-Honsiu, JAP
- Kraj
- Japonia
- Zawartość alkoholu %
- 12
- Apelacja
- Wakayama (Kinki-Honsiu)
Ten produkt nie ma jeszcze opinii