Koszyk

Dodano produkt do koszyka

Klasztorne

Klasztorne (Trappists) – piwo produkowane przez mnichów Trapistów na przełomie XVII wieku.

Musiało spełnić kryteria takie jak :

  • Piwo musi być warzone w murach klasztoru trapistów, albo przez samych mnichów, albo pod ich nadzorem.
  • Browar musi mieć drugorzędne znaczenie w klasztorze i powinien być świadkiem praktyk biznesowych właściwych monastycznemu stylowi życia.
  • Browar nie ma być przedsięwzięciem zarobkowym. Dochód pokrywa koszty utrzymania mnichów oraz utrzymanie budynków i terenów. Reszta jest przekazywana na cele charytatywne na rzecz pomocy społecznej i pomocy potrzebującym.
Opcje przeglądania
  • Poziom wytrawności
  • Kolor
  • Rocznik
  • Kraj
  • Pojemność
  • Charakter
  • Fermentacja
  • Styl piwa
  • Unikalne cechy
  • Zakres cen
  • Wyczyść
Sortuj wg:
  • 1
  • 2
  • Produktów na stronie:
  • 36
  • 60
  • 96
  • 1
  • 2