Heretat el Padruell Cava Brut to białe, wytrawne, musujące, hiszpańskie wino. Powstało z gron odmiany Macabeo (40%), Parellady (30%) i Xarel-lo (30%). Słomkowa barwa z zielonymi refleksami pełna jest aromatów gruszek, tłuczonego jabłka i ciasta drożdżowego. W ustach pełne, owocowe i świeże. Idealne do wznoszenia toastów!
Caballero Hidalgo Blanco Virgen de Las Vinas to białe wytrawne wino z Hiszpanii z regionu La Mancha. Wyprodukowane ze szczepów Airen i Sauvignon Blanc. W nosie owocowy, aromatyczny profil ujawnia nuty dojrzałej brzoskwini i niuanse owoców tropikalnych.
Abondance Sauvignon Blanc to białe, wytrawne wino francuskie. Produkowane jest w 100% z winogron Sauvignon Blanc w Langwedocji w południowej Francji. W kieliszku zielona barwa podbijana złotymi refleksami. Uwodzi cytrusowymi, ananasowymi aromatami i nutami owocu granatu.
Tini Vino Biancio Semi Sweet to białe, półsłodkie, włoskie wino. Jasno słomkowa barwa z zielonymi refleksami. W aromacie dużo dojrzałych owoców, gruszek i jabłek. W ustach lekkie, orzeźwiające z wyraźną słodyczą. Wino po 10-dniowej fermentacji dojrzewa w zbiornikach ze stali nierdzewnej przez okres 3 miesięcy. Idealne do deserów i lodów.
Mastro Angelo Maria Primitivo to czerwone wino pochodzące z regionu Apulia (Puglia) we Włoszech. Wykorzystana do jego produkcji odmiana winogron to Primitivo, która jest bardzo ceniona w tym regionie. Kolor tego wina to intensywna czerwień z rubinowymi refleksami. W bukiecie aromatycznym dominują nuty czerwonych owoców jak maliny, wiśnie i czarne porzeczki, z subtelna domieszką korzennych i pieprzowych akcentów. Na podniebieniu wyczuwalne są również nuty kawy i czekolady, dzięki dojrzewaniu w dębowych beczkach. Struktura jest gęsta i aksamitna, z dobrze wyważonymi taninami i długim, owocowym finiszem